Kıdem Tazminatı ve Diğer Tüm İşçilik Hesaplamaları

Kıdem tazminatı ve diğer tüm işçilik hesaplamaları konusu ziyaretçiler tarafından bir milyonun üzerinde aranmış. Bu kadar yoğun aranmasının nedeni ise herhangi bir sebepten dolayı işten ayrılan işçilerin haklarını aramak ve alacaklarının eksizsiz ödenmesini sağlamaktır.

Kıdem Tazminatı ve Diğer Tüm İşçilik Hesaplamaları
Kıdem Tazminatı ve Diğer Tüm İşçilik Hesaplamaları 
Denge Hukuk Bürosu olarak, işçilerin tazminatlarını eksiksiz almalarını sağlamak için hesaplama formunu oluşturduk. İşçilerin mağdur edilmemesi ve haklarını zamanında ve tam almaları için her türlü desteği veren Denge Hukuk Bürosu firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

İşçilik Alacakları

İşçi alacakları, 4857 Sayılı İş Kanunu`nda düzenlenmiştir. İşçilerin çalışmalarının karşılığında alacağı ücreti, tazminatı ifade eder.  Kıdem tazminatı ve ihbar tazminatı alacağınız varsa hiç vakit kaybetmeden bizimle irtibata geçiniz. İstanbul`un en iyi hukuk ekibine sahip olan firmamız, haklarınızı en iyi şekilde savunur ve işverenden tamamını alır.
İşçilik Alacakları - Denge HB
İşçilik Alacakları - Denge HB
Haklı olmanız durumunda hukuki sürecin tamamında size uzman ekibimizle destek verir, haklarınız konusunda gerekli hukuki desteği sağlarız. Denge Hukuk Bürosu, kuruluş amacına uygun olarak bütün bireylerin haklarını korur, kanun yolunda destek veririz. İşçilik alacakları ile ilgili her türlü talebinizi bize iletebilirsiniz. Biz de büro olarak sizi en iyi şekilde savunur, mağdur olmamanız için alanında en iyi hukukçularımızla size destek veririz. Kıdem tazminatı ve diğer tüm işçilik hesaplamaları ile ilgili sayfamızdaki formu doldurabilirsiniz.

Ücret Alacağı

Çalışanların, çalışma süreleri boyunca hak kazandığı ücret(maaş) ve bunun varsa eklerinin alacaklarının toplamını ifade eder. İşçilerin hak kazandıkları ücret alacakları nelerdir? sorusuna şu cevabı verebiliriz: tazminat alacağı, ihbar alacağı, fazla mesai ücreti vb. haklarının tamamıdır.
Ücret Alacağı - Denge HB
Ücret Alacağı - Denge HB
İşte denge hukuk bürosu da yukarda saydığımız haklarınızdan herhangi biri verilmediği taktirde, hukuk ordusuyla sizi savunur, bütün haklarınızı alır. İşveren tarafından uğradığınız hak kayıpları varsa çekinmeden bize gelebilirsiniz.
Kıdem Tazminatı Hesaplama Formu - Denge HB
Kıdem Tazminatı Hesaplama Formu - Denge HB
Haklıysanız, korkmanıza çekinmenize gerek yoktur. Bütün alacaklarınızı mahkeme önünde alırız. Bize güvenin, gerisini bize bırakın.

Kıdem Tazminatı ve Diğer Tüm İşçilik Hesaplamaları İletişim

Denge Hukuk Bürosu ile, yukarda herhangi bir hak kaybınız olması durumunda iletişime geçmeniz yeterlidir. Her türlü hakkınızı alırız. Hiç şüpheniz olmasın. Kanunda yazılı ne kadar hakkınız varsa mahkeme önünde alırız.
Abdurrahman Nafiz Gürman Mah. General Ali Rıza Gürcan Cad. No:31
Metropol Center İş Merkezi Kat:1 D : 5 Merter / İSTANBUL
0212 415 50 53
denge@dengehb.com
Pazartesi – Cuma  . 9.00 – 18.00
Yazının Tamamını okumak için aşağıdaki linke tıklayınız.

Magazin Analiz Solhan Haber Estetik Uzmanı

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski