Magazin Analiz

Neden Magazin Analiz?

Magazin analiz sitesini açmamın amacı; haber, magazin, sağlık, hukuk, ünlüler, stil, moda vb. konularda güncel bilgi vermektir. Kişilik haklarına riayet ederek, toplumun gözü önünde olan medyatik kişiliklerin hayatını sade bir şekilde haber yapan Magazin analiz web sitesinin diğer haber sitelerden ayıran en önemli farkı budur.
Magazin Analiz Web Sitesi
Magazin Analiz

Magazin Analiz Hukuk

Magazin analiz web sitesinde hukuk konuları da yer almaktadır. Bireylerin sosyal ve siyasal haklarının bilincine katkıda bulunmayı amaç edinen yayın politikamız gereği hukuk konularını da haberleştiriyoruz. Zira toplumumuzda hukuk bilincinin oluşmasına katkıda bulunmak istiyoruz.

Magazin Analiz Sağlık

Sağlık alanında yaptığımız haberler ile koronavirüs ve grip gibi kronikleşen hastalıklara karşı farkındalık yaratmayı planlıyoruz. Bireylerin diğer kişilere karşı sorumluluklarının olduğunu hatırlatmak ve daha titiz davranmaları konusunda bilinçlenmesini sağlamaktır amacımız. Zira insanların yaşam alanlarında başkasının da varlığının farkında olmaları ve hastalanmaları durumunda onları da düşünerek hareket etmeleri gerekmektedir. Özellikle maske konusunda bireylerde ciddi bir duyarsızlık söz konusudur. Toplu ortamlarda çalışan diğer bireylerin de hakkına riayet etmek gerekir. Aksi halde bulaşıcı hastalıklardan kurtulmak imkansızdır.

Magazin Analiz Kadın

Kadın konusunda ayrı bir hassasiyet ile hareket eden Magazin analiz ekibi, kadın cinayetlerinin bir daha tekrarlanmaması için haber anlayışı ile hareket ettiğini altını çizerek belirtmek istiyoruz. Zira sürekli olarak işlenen cinayetlerin haberlerini yaparken son derece hassas olmak gerekir. Aksi halde toplumda kadın cinayetlerine karşı duyarsızlaşma olur ki günümüzde tam olarak bunu yaşıyoruz. Medyada kadın cinayetlerini haberleştiren televizyon kanalları ve yazılı medyanın da bunda payı büyüktür.

Magazin Analiz Ünlüler

Ünlülerin hayatını haberleştirirken de özel hayatlarını ifşa etmekten ziyade toplumun haber alma hakkı kapsamında yayıncılık politikasını izliyoruz. Ünlüler toplumun gözü önünde olduğu için özel hayatlarına dair olumsuz haberlerden kaçınıyoruz. Çünkü onlar toplum için rol model konumundadır. 

Magazin Analiz Spor

Spor haberlerini verirken teknik konulardan çok topluma örnek olmuş sporcuların hayatını haberleştirmeyi daha önemli buluyoruz. Başarılarının sırrını, aile hayatlarını, kazançlarını haberleştiriyoruz. Herkesin zengin olmak ve refah içinde yaşamaya hakkının olduğunu biliyoruz. Rol model sporcuların öykülerini takipçilerimizle paylaşıyoruz. Çalışmanın insan hayatındaki yerinin ne kadar önemli olduğunu, aile hayatını yaşayan sporcuların daha da başarılı bir performans gösterdiklerini öne çıkarıyoruz ki onları rol model alan bireylere de olumlu katkımız olsun.

Magazin Analiz Güncel

Güncel haberleri verirken magazin programlarının yayın akışından ziyade kültürel bilgi birikime katkı sunacak yayınlar yapıyoruz. Akılda kalıcı, zihinleri bulandırmayacak ve sosyal yaşama olumlu katkıda bulunacak haberler paylaşıyoruz. Magazinsel olarak paylaşmamızın sebebi keyif veren, okuyucuyu sıkmayacak konuları işlemenin çabasında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.

Magazin Analiz Moda

Moda ve stil haberlerini de bel aşağı vurmadan, farklı toplum kesimlerinin hassasiyetlerini gözeterek paylaşıyoruz. Her mevsimde değişen giysilerin, ayakkabıların veya güzellik ürünlerinin bilgilerini vererek haberleştiriyoruz. Yayın politikamız şeffaf ve topluma yararlı bilgi verecek konulardan oluşmaktadır.
Magazin Analiz İletişim
sizde Magazin Analiz web sitesinden haber takip etmek istiyorsanız https://magazin.ekipanaliz.com/ linkine tıklayabilirsiniz.
Magazin Analiz Solhan Haber Estetik Uzmanı

1 Yorumlar

  1. Magazin Analiz Hukuk
    Magazin analiz web sitesinde hukuk konuları da yer almaktadır. Bireylerin sosyal ve siyasal haklarının bilincine katkıda bulunmayı amaç edinen yayın politikamız gereği hukuk konularını da haberleştiriyoruz. Zira toplumumuzda hukuk bilincinin oluşmasına katkıda bulunmak istiyoruz.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski