Studiewell.com Hakkında

Studiewell Hakkında

Studiewell, Türkiye’nin ve Dünyanın dört bir yanından İngiltere, Amerika, Kanada, İrlanda, Avusturya, Almanya, Belçika, Hollanda ve İtalya’ya eğitim veya kültür amaçlı gitmek isteyen grup ve bireylere deneyimli uzman ekibi ile profesyonel hizmet vermektedir.
Studiewell  Eğitim Kariyer Danışmanlık
Studiewell  Eğitim Kariyer Danışmanlık
Studiewell: Başarı odaklı öğrenciler adına seçkin üniversiteler ve dil okulları ile anlaşmalar imzalamıştır. Ayrıca sanat ve spor okulları, staj ve kariyer merkezleri gibi kurumlarla anlaşmalar yapmaya devam etmektedir. Bu sayede öğrenciler yüzlerce seçenek arasından kişisel beklentilerine en uygun yurt dışı eğitim programlarına kolayca ulaşma imkanına sahip olurlar. Studiewell, danışmanlık hizmetleri de dahil olmak üzere eğitim yolculuğunun her aşamasında öğrencinin akademik, sosyal ve kültürel alanlarda gelişimini destekler. Studiewell, diğer ülkelerdeki temsilcileriyle birlikte bu ülkelere gelen öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı oluyor. Bu durum öğrenci ve veliler için ayrı bir avantaj sağlamaktadır.
Studiewell Hakkında
Studiewell Hakkında
Uzun yıllardır bu sektörde danışmanlık hizmeti sunan Studiewell, uzman eğitmenleri ve modern eğitim hizmetiyle fark yaratmaya devam ediyor. Yurt dışında eğitim görmek isteyen öğrencilerin ilk tercih ettiği firmalardan biri olan Studiewell ile iletişime geçebilirsiniz.

Üniversiteler

Studiewell, yurt dışında üniversite okumak isteyen öğrencilere uluslararası hizmet sunar. Hizmet sunduğu ülkelerden de tecrübeli uzman eğitimcileri kadrosuna dahil eden danışmanlık firması, üniversite bitene kadar öğrencilerle iletişimde kalarak olası problemlerinin çözüme yardım eder. Üniversite bitiminde kariyer planlamasına ve öğrencilerin mezun oldukları ülkede oturum ile ilgili konularda da destek verir.
Üniversiteler - Studiewell
Üniversiteler - Studiewell
Yurt dışında üniversite okumak artık hayal değil. Studiewell ile kariyerinize bambaşka bir ülkede devam edebilirsiniz. Birçok dil öğrenmenin yanında farklı kültürlerle tanışabilir, iş başvuru süreçlerinde rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

Liseler

Kariyer planlamanızı lise döneminden itibaren şekillendirmek ve Almanya, İngiltere, Kanada gibi ülkelerde lise okumak istiyorsanız doğru adrestesiniz demektir. Liseden sonra bulunduğunuz ülkede üniversite danışmanlığını ada alabileceğiniz uzman eğitim kadrosuyla Studiewell ile iletişime geçmeniz bir telefon uzağınızda. 
Liseler - Studiewell.com
Liseler - Studiewell.com
İyi bir üniversiteden mezun olmak için iyi bir lise eğitimin alabileceğiniz, bütçenizi zorlamayacak fırsatları yakalayabileceğiniz bir evrede, doğru rehberlik ve tecrübeli uzmanlardan destek almanızı öneririz. 

Dil ve Yaz Okulları

Ülkelere göre dil ve yaz okulları fırsatları nelerdir?  Harika bir üç ay geçireceğiniz, yabancı dilinizi geliştireceğiniz ve bol bol gezebileceğiniz ortamları görmek için geç kalmayınız!
Dil ve Yaz Okulları - Studiewell.com
Dil ve Yaz Okulları - Studiewell.com
Studiewell eğitim kariyer ve kariyer firması sizin için bir çok ülkede uygun fiyatlara okuyabileceğiniz imkanları araştırdı. Web sitesini ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sınava Hazırlık

Yurt dışında eğitim görmek için hangi sınavlara girmek gerekiyor? Girilen sınavlarda kaç puan almak zorundasınız? Sizin için girilecek sınavların listesini hazırladı. Üniversite okumak istediğiniz ülkede hangi sınava girmeniz gerekiyor? Detaylar Studiewell web sitesinde!
Sınava Hazırlık - Studiewell.com
Sınava Hazırlık - Studiewell.com
ABITUR , AP Biology, AP Calculus, AP Chemistry, AP Computer,  Science,  AP Macroeconomics,  AP Psychology,  AP Physics,  AP US History,  AP Statistics,  IB,  GMAT, GREIELTS, SAT TOEFL PTE vb sınavlara başvuru yaparak istediğiniz üniversiteyi okuyabilirsiniz.

Almanya`da Üniversite Okumak

Almanya`da üniversite okumak için bazı kriterleri karşılamanız gerekiyor. Detaylar Studiewel web sitesinde yer almaktadır. 
Yurt Dışı Eğitim - Studiewell.com
Yurt Dışı Eğitim - Studiewell.com
Dünyaca ünlü ve prestijli Alman üniversiteleri uluslararası öğrencileri ağırlamaktadır. Üniversite eğitiminizi Almanya’da da alabilirsiniz. Üstelik Almanya’da üniversite eğitimi hem çok kolay hem de ücretsiz. Yapacağınız tek şey Studiewell ile iletişime geçerek doğru rehberlik almaktır.

Yurt Dışı Eğitim

Birçok ülkede eğitim fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Birden fazla yabancı dil öğrenerek iş başvurularında öne çıkabilirsiniz.
Yurt Dışı Eğitim - Studiewell.com
Yurt Dışı Eğitim - Studiewell.com
Studiewell eğitim danışmanlık, bu süreçte size rehberlik hizmeti sunmaktadır. Ücretsiz eğitim imkanlarından yararlanmak, uygun bütçe ile yaz okulları için yurt dışına çıkmak veya liseden başlayarak çok daha büyük avantajlar elde etmek istiyorsanız Studiewell web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yurt Dışı Kariyer

İyi bir firmada çok iyi maaş ile başlamak hayal değil. Eğitim kariyerinize yurt dışında bir üniversite okumak ya da dil okullarında yabancı dilinizi geliştirmek gibi avantajları eklemek istemeyen hiçbir öğrenci yoktur sanırım.
Yurt Dışı Kariyer - Studiewell.com
Yurt Dışı Kariyer - Studiewell.com
O halde hiç endişe etmenize gerek yok zira artık Studiewell var! Bir telefon uzağınızda olan eğitim uzmanları ile iletişime geçerek kariyer yolculuğunuza erken başlayabilirsiniz.

Yurt Dışı Kariyer İletişim

Yurt dışı kariyer ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız Studiewell kariyer danışmanlık firması ile iletişime geçerek bilgi talebinde bulunabilirsiniz. İletişim numaraları ve adres aşağıda yer almaktadır.

Merkez Adresi:
Osmanağa Mah.
Kuşdili Cad.
H. Fazlıoğlu İş Merkezi
No:19 K:3 D:10
Kadıköy, İstanbul
Telefon
0552 817 62 52
0216 349 34 09
WhatsApp USA
+1 251 901 38 38
WhatsApp TR
+90 552 817 62 52
Magazin Analiz Solhan Haber Estetik Uzmanı

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski