Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık - Studiewell

Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık 

Yurt dışı eğitim danışmanlık hayallere uzanan yolda kilit bir role sahiptir. Yurt dışında okumak, eğitim görmek istiyorsanız Studiewell deneyimli uzman ekibimiz ile danışmanlık hizmetlerimiz sizin için yardımcı aracı olacaktır.

Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık - Studiewell
 Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık - Studiewell

Daha detaylı görüşmek için bizimle iletişime geçebilir sizlere istediğiniz konu üzerine yardımcı olabiliriz.

Yurt Dışında Ücretsiz Üniversite Eğitimi

Studiewell'ın en büyük hizmeti, okuma ve eğitim kapsamında sizlere yardımcı olmaktır. Dünyanın dört bir yanından ücretsiz Üniversite eğitimi görmek istiyorsanız sitemize uğrayabilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hangi Ülkede Üniversite Ücretsiz?

Almanya'daki üniversitelerimiz genellikle ücretsizdir. Almanya'daki üniversitelerimiz hem eğitim açısından hem de mezun olduktan sonra size sunduğu olanaklar dolayısıyla dikkatinizi çekebilir. Almanya'da devlet üniversitelerin birçoğu ücretsizdir. Bazı ücret alan üniversitelerde yıllık ücretler 0 – 1.000 Euro arasında değişmektedir.

Yurt Dışında Ücretsiz Üniversite Eğitimi - Studiewell
Yurt Dışında Ücretsiz Üniversite Eğitimi - Studiewell

Yurtdışında Üniversite Okumak Kaç TL?

Yurtdışında Üniversite okumak için, farklı ülkelerde farklı farklı ücretler mevcuttur. Her üniversite kendi bünyesindeki programa göre bir bütçe belirlemekte ve genellikle bu bütçe her yıl değişmektedir. Dönem ve programlara göre bazı üniversiteler indirim kampanyaları yapabilmektedir. Almanya, Amerika, Kanada, İngiltere, Polonya, İtalya, Makedonya, Hollanda, Avusturya, Belçika, Fransa, İrlanda ve Bulgaristan ülkelerinde Üniversite eğitimimiz mevcuttur.

Yurtdışında Üniversite Okumak Kaç TL? - Studiewell
Yurtdışında Üniversite Okumak Kaç TL? - Studiewell

Detaylı uygun fiyat bilgilendirmesi için Studıewell web sitemizi ziyaret edebilir ve bu konu hakkında bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sınavsız Üniversite Hangi Ülkelerde Var?  

Polonya ve Makedonya’ da sınavsız üniversitelerimiz mevcut olmakla birlikte bazı üniversiteler kendi branşları gereğince sınav yapabilmektedir.

Sınavsız Üniversite Hangi Ülkelerde Var?  - Studiewell
Sınavsız Üniversite Hangi Ülkelerde Var?  - Studiewell

Lise diplomanızla (Üniversitelere giriş sınavı şartı aranmadan) denkliği olan tıp, diş hekimliği, eczacılık, bilgisayar mühendisliği, işletme, vb.) bölümlerinde rahatlıkla eğitim alınabilmektedir. Studiewell her öğrenci için en uygun ülke ve bölümü belirleyerek, mükemmel öğrenci okul uyumunu gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır.

Lise Mezunu Biri Yurtdışında Üniversite Okuyabilir Mi?

Lise hayatınızdaki başarılarınızın yanında, sınava gireceğiniz ve bu sınavdan elde edeceğiniz puan veya başarı sizin için büyük önem kat edecektir. Hobi olarak yaptığınız etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri, ilgi alanları gibi çeşitli konular da kabul alabilmek için büyük öneme sahiptir.

Studıewell olarak sizin için bu konuda son derece memnun olacağınız şekilde, gerek yurt içinde gerek yurt dışındaki eğitmenlerimiz ile siz öğrencilerimize yardım imkanı sunmaktayız.

Yurt Dışında Üniversite Okumak İçin Yaş Sınırı Var Mı?

Meslek lisesi veya lise diploması derecesi farkı gözetmeden okumak isteyen öğrencilere gerekli koşullardan sonra onay verilmektedir.

Yurt Dışında Üniversite Okumak İçin Yaş Sınırı Var Mı? - Studiewell
Yurt Dışında Üniversite Okumak İçin Yaş Sınırı Var Mı? - Studiewell

Lise mezunu olduğunuz halde üniversite okumanız için herhangi bir yaş kısıtlaması yoktur.

Studiewell İletişim

Yurt dışı kariyer yapmak için daha detaylı bilgi almak istiyorsanız Studiewell kariyer danışmanlık firması ile iletişime geçerek bilgi talebinde bulunabilirsiniz. İletişim numaraları ve adres aşağıda yer almaktadır.

Merkez Adresi:

Osmanağa Mah. Kuşdili Cad. H. Fazlıoğlu İş Merkezi No:19 K:3 D:10 Kadıköy, İstanbul

Şube Adresi:

Fulya Mah. Büyükdere Cad. No:24 Hukukçular Sitesi K:1 D:8 Mecidiyeköy Şişli, İstanbul

ABD Adresi:

228 Hamilton Avenue, 3rd Floor, Palo Alto, CA 94301, Amerika Birleşik Devletleri

Telefon:

0552 817 62 52 0216 349 34 09 WhatsApp USA +1 251 901 38 38  WhatsApp TR  +90 552 817 62 52

Eposta

info@studiewell.com

Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık
Magazin Analiz Solhan Haber Estetik Uzmanı

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski