Filistinli kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistinli kardeşlerimizi asla sahipsiz, çaresiz ve yalnız bırakmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bağımsız, egemen ve coğrafi bütünlüğe sahip bir Filistin devleti vücut bulmadan atılan her adım yarım kalacak. Filistinli kardeşlerimizi asla sahipsiz, çaresiz ve yalnız bırakmayacağız." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Filistin
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Filistin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Madinat Jumairah Mina Salam Konferans Merkezi'nde, onur konuğu olarak katıldığı "Geleceğin Hükümetlerini Şekillendirmek" teması altında düzenlenen Dünya Hükümetler Zirvesi'nde konuştu.
Samimi misafirperverlikleri dolayısıyla Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile BAE Başbakanı ve Dubai Emiri Muhammed bin Raşid Al Maktum'a teşekkür eden Erdoğan, Dubai'de onur konuğu olarak bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"Geleceğin Hükümetlerini Şekillendirmek" temasıyla zirvenin küresel barış ve adaletin tesisine pozitif etki yapacağına inandığını belirten Erdoğan, "Zirvenin temasıyla uyumlu şekilde Türkiye olarak Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüyle birlikte hayata geçirdiğimiz Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla geleceğin Türkiye'sini inşa ediyoruz." diye konuştu.
kaynak: aa

Magazin Analiz Solhan Haber Estetik Uzmanı

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski