İzollu Vakfı

1996 yılında ‘İnsanın en hayırlısı, insana faydalı olandır.’ idealiyle bir avuç insan tarafından kurulan İzollu Vakfı, 27 yıl sonra 2000 üniversite öğrencisini mezun etmiş, yüzlerce öğrenciye de her yıl burs imkanı sağlamaya devam eden koca bir çınar oldu. Malatya İzollu(Kale) ilçesinden İstanbul`a gelen gönüllüler  tarafından kurulmuştur.
İzollu Vakfı
İzollu Vakfı
Hakkımmızda

Kurucu İzollu Vakfı`nın da insan odaklı bakış açısını öncelikle Malatya’nın güzel ilçesi Kale’de başlayan serüveni şuan İstanbul başta olmak üzere ülkenin dört bir yanına dalga dalga yayılmakta. Aslında ahde vefadır yaptığımız çalışmalar. Memleket sevdasını, içtiğimiz suyun, yediğimiz ekmeğin, teveccühünü kazanmış olduğumuz ilçemizi tanımak ve tanıtmak, aynı zamanda ilçemizin eğitim seviyesi başta olmak üzere sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmaktır derdimiz. Tabi ki dert büyük olunca taşımaktan büyük bir onur duyduğumuz sorumluluğumuzun da büyük olduğunun farkındayız. İşte burada bizlerin en büyük destekçisi, azmimizi ve şevkimizi arttıran gençleri ve çocukları görünce heyecanımız ve geleceğe olan güvencimiz bir kat daha artmaktadır.
Hakkımmızda - İzolu Vakfı
Hakkımmızda - İzolu Vakfı
Vizyonu ve misyonu tamamıyla insana fayda amaçlı olan vakfımızda derdimiz sadece gençlere maddi destekte bulunmak değil tabiî ki. Aynı zamanda onları hayata hazırlamak, ileriye yönelik hedeflerini gerçekleştirmede danışmanlık hizmeti yapmak, “Vefa”nın sadece İstanbul’da bir semt adı olmadığını anlatabilmek. Bu kapsamda vakıf çalışmaları içinde yer vermiş olduğumuz ve özellikle büyük bir titizlikle üzerinde durduğumuz “Tecrübe Paylaşımları” programları büyük bir önem taşımaktadır.

Yönetim Kurulu

Hizmeti bir bayrak yarışı olarak gören İzollu Vakfı gönüllüleri, iki yılda bir yönetim kurulu değişikliğiyle kan tazelemektedir.
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu
Son yapılan yönetim kurulu değişikliğinde Kadir Keklik başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu İzollu Vakfı faaliyetlerini aralıksız devam ettirmektedir.
Yönetim Kurulu
Başkan
Kadir Keklik
Başkan Yardımcısı
Rauf Akdeniz
Yönetim Kurulu Üyeleri
Remzi Aytekin
Cebrail Çetinkaya
Ömer Ay
Gökhan Çakıl
Rıdvan Yiğit
Burak Özbek
Yavuz Toktaş

Türkiye Sevdalısı Gençler

Her ay farklı bir sektörde çalışan hemşerilerimizin iş deneyimlerini,  hayat tecrübelerini, gençlerle buluşturmanın farklı lezzetlerini görmekteyiz. Aynı zamanda iş hayatına katılacak gençlere kıymetli hemşerilerimiz tarafından sunulan istihdam olanakları da bireysel ve toplumsal kalkınmanın en güzel örneğini teşkil etmektedir. Yine her ay belirli periyotlarda düzenlemiş olduğumuz “Öğrenci Toplantıları” gerek aynı yöre insanlarının birbirini tanıması ve kenetlenmesi adına, gerekse de alanında uzman kişilerin yapmış oldukları sohbetler açısından öğrencilerin düşünce dünyasını zenginleştirmeleri adına büyük bir fırsat teşkil etmektedir. Gençler İzollu Vakfı çatısı altında yıllar önce ayrılan iki dostun yıllar sonra bir otogarda tesadüfen buluşmanın vermiş olduğu heyecanı ve tazeliği ile hareket etmektedirler.
Türkiye Sevdalısı Gençler
Türkiye Sevdalısı Gençler
Ortak payda memleket olunca akan sular durulmakta. Zamanında maddi zorluklar başta olmak üzere öğrencilik ve iş hayatında farklı sıkıntılar yaşayan hemşerilerimizin üniversite hayatına katılan gençlere destek olması adına yapmış oldukları maddi ve manevi destek paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneğidir. Bilinen gerçek şu ki 27 yıldır elden ele dolaşan bu bayrak inşallah uzun zaman böyle devam edecektir. Memleket özlemi, anne baba hasreti çeken gençlerin İzollu Vakfı
çatısı altında bir aile sıcaklığında buluşmaları, derdiyle dertlenen insanlarla bir arada olmaları gençlerin gurbete bakışlarını tabiî ki değiştirmekte. Özellikle yıl içinde düzenlenen geziler gençleri sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmasının yanı sıra, streslerini atabilecekleri, kendilerine zaman ayırabilecekleri bir ortam oluşturmaktadır. Başta da belirttiğimiz gibi ahde vefa sadece bizimkisi. Bu vefaya hizmetkâr olan nice gençleri gören Vakfımız, inşallah bundan sonra da bu gençlerin hep yanında
bulunacak ve onlarla beraber adım atacaktır.

E Bülten

İzollu Vakfı`nın haftalık yapılan yönetim kurulu toplantı özetleri, vakfın aylık ve yıllık faaliyetleri hakkında yazılı ve görsel içerikler, bursiyer ve mezun öğrencilerle yapılan röportajlar, her ay farklı sektörlerden konuk edilen iş insanı ve bürokratların konuşma içerikleri yer alır.
E Bülten
E Bülten
Takipçileri, mezun ve bursiyer öğrencilerle yapılan İstanbul ve diğer illerdeki gezi programları, piknik ve diğer toplu etkinliklere dair renkli karelerin yer aldığı E Bülteni sabırsızlıkla bekler.

İzollu Vakfı İletişim

Siz de İzollu Vakfı`nın faaliyetlerine katılmak ya da burs vermek isterseniz, vakfımızı ziyaret edebilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Atatürk Bulvarı Lale Apt. No:50 D:5, 34134 Fatih/İstanbul
0212 520 75 55
izolluvakfi3444@gmail.com
Magazin Analiz Solhan Haber Estetik Uzmanı

1 Yorumlar

  1. İzollu Vakfı İletişim
    Siz de İzollu Vakfı`nın faaliyetlerine katılmak ya da burs vermek isterseniz, vakfımızı ziyaret edebilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.
    Atatürk Bulvarı Lale Apt. No:50 D:5, 34134 Fatih/İstanbul
    0212 520 75 55
    izolluvakfi3444@gmail.com

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski